Erzurumspor galibiyete odaklandı

İzmir'e uçan kafile, bugün bir ter antrenmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek. Bu arada PFDK, Bodrumspor maçı sonrası yaşananlarla ilgili Erzurumspor'a para cezası ve hak mahrumiyeti cezası verdi.

Tarih: 22.10.2022 11:45
Erzurumspor galibiyete odaklandı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 10. haftasında bugün deplasmanda Altay ile mücadele edecek olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Dün 15.00 uçağı ile İzmir'e uçan kafile, bugün bir ter antrenmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

HEDEF İZMİR'DEN 3 PUANLA DÖNMEK

Dün son antrenmanını kendi tesislerinde yapan Erzurumspor'da, teknik heyet ve futbolcular galibiyete odaklandı. Muzaffer Bilazer yönetiminde teknik ve taktik antrenmanlar yapan futbolcular, ligin zayıf takımlarından olan ve sıkıntılı günler giren Altay'ı yenerek taraftarlarını sevindirmek için sözleştiler. Mavi Beyazlı takım, Altay maçı sonrası zor bir fikstür ile  karşıya kalacak. Ocak ayındaki ikinci transfer dönemine kadar mümkün oldukça fazla puan toplamak isteyen Erzurumspor, Altay deplasmanından sonra evinde Eyüpspor ile karşılaşacak. Erzurumspor, daha sonra deplasmanda Rizespor ile oynayacak. Mavi Beyazlı takım ondan sonraki hafta Kzaım Karabekir'de Adanaspor ile karşılaştıktan sonra Manisa FK deplasmanına gidecek.

PFDK'DAN CEZA GELDİ

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 10. hafta oynanan maçlar sonunda sevk kararlarını açıkladı. Kurulun erdiği karraların Erzurumspor ile ilgili bölümünde, '' Erzurumspor FK'nın, 16.10.2022 tarihinde oynanan Erzurumspor FK-Bodrumspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Erzurumspor FK masörü Turgay Koca'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Erzurumspor FK antrenörü Gökhan Atasever'in, akredite edilmediği yeşil zeminde bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Erzurumspor FK antrenörü Gökhan Atasever'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c maddesi uyarınca ve 13. maddesinin uygulanması suretiyle 7 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir'' denildi.