Erzurumspor galibiyete odaklandı

Eyüpspor'a son saniye golü ile mağlup olan futbolcular, bu maçı unutarak Rizespor karşılaşmasına odaklandı.  Futbolcular hırs küpü, Muzaffer hoca puan yada puanlarla döneceklerine inanıyor.

Tarih: 03.11.2022 12:25 Güncelleme: 03.11.2022 12:25
Erzurumspor galibiyete odaklandı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 12. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile karşılalacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südrürüyor. Ligin en güçlü takımlarından olan lider pozisyondaki Eyüpspor'a son saniye golü ile mağlup olan futbolcular, bu maçı unutarak Rizespor karşılaşmasına odaklandı.

''ÇAYKUR RİZESPOR'U YENECEK GÜÇTESİNİZ''

Pazartesi gününden itibaren ara vermeden bu maça hazırlanan mavi beyazlı takımda, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına güveniyor. İstediklvri sonuçları alamamış olsalar da futbol olarak her maç üstüne koyduklarını söyleyen Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda onlara güvendiğini, Çaykur Rizespor'u yenecek güçte olduklarını söylediği öğrenildi. Taraftarlarını mutlu etmek isteyen futbolcular ise Rizespor maçından üç puan almak için kenetlendiler.

''FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ''

Dün gerçekleşen antrenmanda taktik ağırlıklı idman yapan futbolcular, adeta hırs küpü. Teknik patron Muzaffer Bilazer, futbolcularına rakip Çaykur Rizespor'un artılarını ve eksilerini anlatıp kafasındaki oyun kurgusunu antrenmanlarda oyuncularına ezberletiyor. Spor Toto 1. Ligin 12.hafta maçında, Çaykur Rizespor ile Erzurumspor, Çaykur Didi stadyumunda karşı karşıya gelecek. Mücadele, 4 Kasım Cuma günü akşam saat 20.00'da oynanacak.