Erzurumspor galibiyete odaklandı

2 Mayıs Salı günü saat 17.00'da Sakaryaspor'u İstanbul'da konuk edecek olan Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Beyazlı ekip te, tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor.

Tarih: 29.04.2023 16:28 Güncelleme: 29.04.2023 16:39
Erzurumspor galibiyete odaklandı

GÜnebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig'in 35'inci haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 1 Mayıs Pazartesi günü oynanması gerekirken 2 Mayıs Salı gününe alınan maçta, tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor.

İKİ TAKIM İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ MAÇ

Kazım Karabekir Stadyumu'nun depremde hasar alıp maç oynanamaz raporu verilmesi sonrası maçlarını İstanbul'da oynayan Erzurumspor, Sakaryaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Rakibin hem şampiyonluk iddası bulunması hem de play-of hedefi, mavi beyazlı takımın ise kümede kalma mücadelesi veriyor olması, bu maçı iki takım için de oldukça önemli kılıyor.

GURBETTEKİ DADAŞLAR HAYDİ MAÇA

Bey Çimento Bandırmaspor'u 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet alan Erzurumspor'da hedef Sakaryaspor'dan da puan yada puanlar alarak küme düşme potasından uzaklaşmak. Çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Erzurumspor, bu önemli maçta başta İstanbul olmak üzere çevre illerde yaşayan Erzurumluları maça bekliyor. Taraftarının desteği ile bu maçtan galip ayrılmak isteyen mavi  beyazlı ekip, kümede kalma hesapları yapmaktan kurtulmak istiyor. Spor Toto 1. Ligin 35. haftasında, Erzurumspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Eyüp ilçe stadymunda 2 Mayıs Salı günü saat 17.00'da oynanacak olan müsabakada, Ümit Öztürk düdük çalacak.