Erzurumspor galibiyete uçtu

Bugün deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.

Tarih: 09.12.2021 19:36
Erzurumspor galibiyete uçtu

Sinan AYDIN 

Ligin 16. haftasında deplasmanda bugün Kocaelispor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, dün uçakla İzmit'e gitti. Kulüp tesislerinde yapılan son antrenmanda, teknik patron Erkan Sözeri oyuncularına Kocaelispor maçından alınacak üç puanın önemini anlattı.

BU MAÇTAN ALINACAK GALİBİYET ÇOK ÖNEMLİ

Mavi Beyazlı camia, Kocaelisor maçından galip gelmesi halinde devreyi lider kapatacağını düşünüyor. Bu kapsamda maçın önemi de artıyor. Erkan hoca futbolcularına Kocaelispor maçında sahada görmek istediği taktiği anlattı, bol bol şut çalışması yaptırdı. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda Kocaelispor'un üst üste aldığı mağlubiyetlere takılmamalarını isteyen Sözeri, rakibin iyi takım olduğunu, söyledi. Erkan Sözer, oyuncularından sakin ve akıllı bi oyun sergilemelerini istiyor.

GALİBİYEEREN TOZLU'YA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORLAR

Öte yandan İstanbulspor maçında sakatlanan tecrübeli oyuncu Eren Tozlu'nun tedavisinin de devam ettiği öğrenildi. Takım arkadaşları, Kocaelispor maçından 3 puan la dönüp, galibiyeti Eren Tozlu'ya armağan etmek istiyor. Dün uçakla İstanbul'a geçen BB Erzurumspor kafilesi, burada bir grup taraftar tarafından karşılandı. Taraftarlar futbolculara ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulunup başarı dileyerek İzmit'e uğurladılar. BB Erzurumspor, Kocaeli'nde bugün son kez ter idmanı yapıp maç saatini bekleyecek.