Erzurumspor Göztepe'yi gözüne kestirdi

Deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kalarak ikinci yarıya puanla başlayan mavi-beyazlı takım, şimdi evinde karşılaşacağı Göztepe'yi eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Tarih: 19.01.2023 12:45
Erzurumspor Göztepe

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında evinde Göztepe ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südrürüyor. Zorlu Pendikspor deplasmanından 1 puan ile dönen mavi beyazlı takımda, moraller yerinde. Puanını 21'e yükselten Erzurumspor'da, futbolcular Antalya kampı ve ardından İstanbul deplasmanı sonrası yaklaşık 1 aylık bir ayrılığın ardından  Erzurum'a dönerek Göztepe maçı hazırlıklarına başladı. 

MUZAFFER HOCA OYUNCULARINA RAKİBİ ANLATTI

Teknik patron Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda oyuncularına Göztepe'nin eksilerini ve artılarını anlatıp, bu maçta sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. Bu arada Erzurumspor yönetimi ise kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan alacaklı oyuncularla pazarlıklar yapılırken, diğer yandan da kaynak arayışları sürüyor. 

HAYDİ DADAL MAÇA

Erzurumspor Kulübü ise Göztepe maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre; kale arkası 30 TL, maraton 40 TL, kapalı 50 TL, VİP 150 TL ve misafir tribün biletleri 35 TL'den satışa sunuldu. Erzurumspor taraftarları, mavi beyazlı takımı zor günlerinde yalnız bırakmayıp destek olmak için sosyal medyadan, ' Haydi Dadaş maça' sloganı ile çağrışımlar yaparak tüm Eruzumluları maça devet ediyorlar. Spor Toto 1. Ligin 21. haftasına, Erzurumspor ike Göztape takımları karşı karşıya geklecek. Cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmanın hakem triosu henüz açıklanmadı.