Erzurumspor güç depoluyor

BB Erzurumspor, Altınordu maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Tarih: 10.10.2021 19:42
Erzurumspor güç depoluyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Altınordu maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Futbolcular hem kondisyon yüklüyor hem de taktik antrenmanlarla güç depoluyor. TFF 1. Lig'in 9.haftasında Kazım Karabekir stadyumunda Altınordu’yu ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TAKTİK AĞIRLIKLI ANTRENMANLAR

Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaretinde güne kondisyon çalışması yaparak kimi gün ise fitnes salonunda kuvvet çalışması yaparak başlayan futbolcular, öğleden sonraki bölümünde ise teknik ve taktiğe dayalı iki ayrı antrenman yaparak günü tamamlıyor. Ülkelerinin Milli takımarında olan futbolcular Novikovas, Estrella ve Shala'nın katılmadığı idmanlarda, futbolcuların oldukça keyifli olması teknik heyeti sevindiriyor. Mavi Beyazlı takımda milli ara en çok Aykut ve Mustaja Akbaş'a yaradı. Sakatlıkları geçen Aykut ve Mustafa Akbaş, takımla birlikte çalışmalara başladı.

MUSTAFA YUMLU VE ESTRELA ALTINORDU MAÇINDA YOK

Tecrübeli iki futbolcunun verilen arada antrenman eksiklerini de gidrip Altınordu maçına hazır hale gelmesi bekleniyor. Bu arada Ankaragücü maçında sarı kart gören orta sahanın başarılı ismi Estrela, Altınordu maçında cezalı duruma düştü. BB Erzurumspor'da ayrıca Mustafa Yumlu da 1 maç cezası kaldığı için Altınordu maçında da oynayamayacak. Mavi Beyazlı takımda Gökhan Alsan'da kart sınırında bulunuyor. Türkiye A Milli Futbol takımının dünya kupasına katılma müsabakaları nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. lİg maçlarına 10 gün ara verilmişti. BB Erzurumspor, 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumunda Altınordu takımını konuk edecek.