Erzurumspor hazır değil

Transfer tahtasının hala kapalı olduğu mavi beyazlı takımda, teknik heyet ve futbolcular sezona henüz hazır değil. Yoğun gündem futbolcuları da etkiliyor.

Tarih: 23.07.2022 09:47
Erzurumspor hazır değil

Sinan AYDIN

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesilerinde südüren BB Erzurumspor, hazırlık maçlarında galibiyet yüzü görmedi. Transfer tahtasının hala kapalı olduğu takımda, takım sezona henüz hazır değil. Son olarak Ümraniyespor'a 3-0 mağlup olan mavi beyazlı takımda, gençler de umut vermiyor. Teknik direktör Muzaffer Bilazer, gençlerin hatalarından ders çıkararak pişeceğini söylüyor.

OYUNCULARIN ÇOĞU DÖNDÜ

Kendi tesilerinde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı takımda, sözleşmesi biten birçok oyuncu yeniden takıma döndü. Alican ve Süleyman Koç'tan sonra Rusvuelde takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, futbolcularını yoğun gündemden uzak tutmanın gayreti ile hazırlıklarına devam ediyor.

TÜM GÖZLER KONGREYE ÇEVİRİLMİŞ DURUMDA

Gençler ağırlıklı kadrosu ile kendi tesislerinde antrenmanlarını südürüen mavibeyazlılarda, tüm gözler kongreye çevrilmiş durumda. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, biryandan tahtayı açmak için borçlu olan eski futbolcular ve menajerleri ile görüşme uzlaşma yoluna giderken, diğer yandan da 3 Ağustos'ta yapılacak olan kongre için iddialı bir yönetim listesi yapmak için mesai harcıyor.

İLK HEDEF KAPALI TAHTA

Başkan Ahmet Dal ve yeni yönetiminin ilk hedefi kapalı olan transfer tahtasını açmak olacak. Alınan bilgiye göre Başkan Dal, paralı isimlerden oluşturmayı hedeflediği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk iş olarak transfer tahtasını açacak. Dahja sonra ise Muzaffer hocanın belirlediği ihtiyac olan bölgelere belirlenen futbolcuların tranfer vdilmesi planlanıyor.