Erzurumspor hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor

3-4 Mart tarihinde başlayacak olan lig maçları için Antalya'da kampa giren Erzurumspor, yeni hocası Hakan Kutlu nezaretinde deprem arası kampını sürdürüyor.

Tarih: 16.02.2023 12:30
Erzurumspor hazırlıklarını Antalya

Sinan AYDIN

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde onbinlerce kişinin hayatını kaybetmesine nvden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem nedeniyle  liglere ara verilmişti. 3-4 Mart tarihinde başlayacak olan lig maçları için Antalya'da kampa giren Erzurumspor, yeni hocası Hakan Kutlu nezaretinde deprem arası kampını sürdürüyor. Spor Toto 1. ligde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer'in görevine son vererek Hakan Kutlu ile anlaşan Erzurumspor yönetimi, takımı Antalya'da kampa almıştı. 

MORALLERİ BOZUK OLSA DA PROFESYONELLER

Lige verilen ara sonrası izinde olan mavi beyazlı futbolcular, önceki gün Antalya'da toplanarak yeni teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde antrenmanlara başlamıştı. Hakan hoca futbolcuları ile tanışma toplantısı yaptıktan sonra kolları sıvadı. Futbolcular, deprem sonrası yaşana can kayıpları nedeniyle moralleri bozuk olsa da, pofesyonelliğin gereği antrenmanlarda Hakan hocanın oyun sisteminin provalarını yapıyorlar. 13-20 Şubat tarihleri arasında çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan Erzurumspor, daha sonra şehre dönerek ikinci etap kamp çalışmalarını devam ettirecek.