Erzurumspor hocasını arıyor

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran BB Erzurumspor'da, tüm planlar aşt üst oldu. Futbolculara Milli ara nedeniyle Perşembe gününe kadar izin verildi, Yönetim hoca adayları konusunda fikir alışverişi yapıyor.

Tarih: 24.01.2022 18:28
Erzurumspor hocasını arıyor

Sinan AYDIN

Üst üste alınan başarısız sonuçlara Bandırma yenilgisinin ardından Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran BB Erzurumspor'da, sorunlar bitmek bilmiyor. Transfer tahtasını açma mücadelesi veren yönetim, şimdi de hoca arayışlarına balşladı. Yeni teknik direktör konusunda toplantı yaparak son kararı verecek olan Yönetim, yol haritası da belirleyecek.

TÜM PLANLAR ALT ÜST OLDU.

Spor toto 1. Ligde Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ancak özellikle ligin 2. yarı maçlarında oynadığı üç müsabakadan da galibiyet alamayan ve zirve yarışında geride kalan BB Erzurumspor'da, işler hiçte iyi gitmiyor. Transfer yasağı nedeniyle takviye transferi yapamayan ve yönetiminde "kadro bize yeter" diyerek transfer yasağını umursamaması, mavi beyazlı kulübe çok pahalıya mal oluyor. Takımdaki sakat oyuncu sayısının çok fazla olması nedeniyle forvet oyuncusu Oltan'ın bile stoperde oynatıldığı ekipte, Bandırma deplasmanında alınan mağlubiyet bardağın taşmasına neden oldu.

FUTBOLCULARA PEEMBE'YE KADAR İZİN VERİLDİ

Karşılaşma sonrası teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrılırken, Milli aradan dolayı da takıma Perşembe gümnüne kadar izin verildi. Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, yönetim kurulu ile toplantı yapacaklarını ve yeni teknik direktör konusunda görüşmelere başlayacaklarını bildirdi. Şampiyonluk yolunda sıkıntılı günler giren mavi beyazlı takımda, taraftarların tek umudu Onursal Başkan Mehmet Sekmen olarak görülüyor. Bu arada Sekmen'inde Başkan Ömer Düzgün ve As Başkan Ahmet Dal ile görüşmeler yaptığı ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.