Erzurumspor iç sahada 3’üncü sırada

İç ve dış sahada beraberliği bulunmayan mavi beyazlı ekip, bu sezon 8 maçlık periyotta gol yollarında başarılı olamadı, 9 gol atan ekip 8 golü kalesinde buldu.

Tarih: 15.10.2021 19:20
Erzurumspor iç sahada 3’üncü sırada

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, TFF 1’inci lig puan sıralamasında toplamda 15 puanla 5’inci, iç sahada 9 puanla 3’üncü, deplasman maçları puan sıralamasında ise 6 puanla 7’inci sırayı aldı. İç ve dış sahada beraberliği bulunmayan mavi beyazlı ekip, bu sezon 8 maçlık periyotta gol yollarında başarılı olamadı, 9 gol atan ekip 8 golü kalesinde buldu.

İŞTE ERZURUMSPOR PUAN GRAFİĞİ

Erzurumspor Süper Ligde geçen sezonki gidişatının aksine bu sezon iç sahada başarılı bir grafik çizdi. pazar günü oynanacak olan Altınordu maçı öncesi yaptığımı istatistikte, Erzurumsporda evinde 4 maça çıkan rakip Altınordu gibi 3 maçı kazanırken 1 maçından yenilgi ile ayrılmış. Sahasındaki maçlarında 6 gol atan takım, kalesinden 4 gol çıkardı. Erzurumspor deplasmanda ise 4 maçında 2 galibiyet ve 2 de yenilgi aldı. 3 gol atan ekip 4 golü ağlarında buldu. Erzurumspor 8 maçta 1.87, Altınordu ise 1.25 puan ortalaması yakaladı.