Erzurumspor için seferberlik zamanı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Perşembe günü kendi evinde hayati önem taşıyan bir maça çıkacak.

Tarih: 16.02.2022 19:28
Erzurumspor için seferberlik zamanı

Sinan AYDIN 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Perşembe günü kendi evinde hayati önem taşıyan bir maça çıkacak. Dadaş’ın Süper Lig hedefinden kopmaması için mutlak galibiyetle ayrılması gereken Eyüpspor maçı, Perşembe günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma öncesinde mavi beyazlı takımın hazırlıkları sürerken, tartışmaların odak noktasını ise, bir kez daha taraftar desteği oluşturdu. Sezon başından bu yana oynanan iç saha maçlarına beklenen ilgiyi göstermeyen Erzurumsporlu taraftarların, mavi beyazlı takım için ölüm-kalım mücadelesi demek olan bu karşılaşmaya karşı nasıl bir tavır sergileyecekleri, şimdiden merak konusu oldu.

BU MAÇ DADAŞ’I İPTEN ALIR!

Kulübe gönül koydukları herkes tarafından bilinen taraftarların, Perşembe günü oynanacak Eyüpspor maçına gösterecekleri ilgi, Dadaş’ı belki de ipten almış olacak. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Ümraniyespor maçı öncesinde adeta seferberlik ilan eden İstanbul temsilcisi, maça taraftar getirebilmek için ilçedeki okullara varıncaya kadar ziyaretler gerçekleştirmişti. Bedava biletten ücretsiz ulaşıma kadar daha birçok yol ve yöntemle Ümraniye Belediye Stadı’nı hınca-hınç doldurmayı başaran Ümraniyesporlu yöneticiler, maçı kazanabilmek için sıra dışı bir performans göstermişti.

ERZURUMSPOR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATILDI

Aynı seferberliğin Erzurum’da da ilan edilmemesi için harekene gildi. Ugun fiyata bilt , ücretsiz ulaşım ve gençleri tribüne davet gibi etkinlikler başlatıldı. Erzurumsporlu yöneticiler hareke gti. Kulüp tesislerinin bimnasına dev Erzurumspor bayrağı asıldı. Şehrin şampiyonluk için kenetlemnmesi anlamında her yer mavi beyaz renklerle donatılacak. Konu ile kulüp tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:  " Takımımızın oynayacağı kritik maçlar öncesinde taraftarımızda ve şehrimizde sinerji oluşturabilmemiz açısından, kulüp yönetimimiz tarafından bilet konusunda ve şehrimizin bayraklarla donatılması gibi bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda resmî hesaplarımız ( Twitter - İnstagram- Facebook- Web ) üzerinden paylaşımlar yaptık ve yapıyor olacağız. Siz değerli basın mensuplarımızında bu konularda öncü olmanızı ve devam edecek olan süreç boyunca desteklerinizi bekliyor olacağımızı belirtmek istiyoruz. "