Erzurumspor iki gün önceden Samsun'a gitti

Bugün akşam deplasmanda Samsunspor ile zor bir 90 dakikaya çıkacak olan Erzurumspor, Cumartesi günü akşam saatlerinde Samsun'a gitti. Dadaşlar'da cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu, düşündürüyor.

Tarih: 30.01.2023 12:23
Erzurumspor iki gün önceden Samsun

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında bu akşam saat 20.00'da deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamalayarak iki gün öncesinden Samsun'a gitti. Zor bir 90 dakikaya çıkacak olan mavi beyazlı takımda, cezalı ve sakat butbolcuların çokluğu teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'i kara kara düşündürüyor. Son antrenmanda  oyuncularına taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran Bilazer, rakibin eksilerini ve artılarını oyuncularına anlattı. 

EKSİK ÇOK, ALTERNATİF YOK...

Transfer tahtalı kapalı olduğu için zor bir dönem geçiren Erzurumspor'da, cezalı ve sakat futbolcuların sayısının artması, kulüpte işleri çıkmaza soktu. Süleyman Koç, Rosheuvel, Batuhan ve Furkan'ın sakat olduğu takımda, Sefa Akgün’de Göztepe maçında sakatlandı. Orta sahanın tüm yükü omuzlarında olan başarılı futbolcu Estrella'da Göztepe maçında sarı kart görüp cezalı duruma düştüğü için Samsunspor maçında oynayamayacak. Kaleci Göktuğ Bakırbaş'ta sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamayacak. 

TAHTA AÇILMAZSA İŞİMİZ MUCİZELERE KALIR

Bu arada Kulüpte transfer yasağı konusundaki sessizlik ise devam ediyor. Transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ne kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan ne de yönetimden net bir açıklama yapılmaması, taraftarın tepkisini çekiyor. Rakipler takviyelerlv güçlenirken Erzurumspor yönetiminin hala daha bir arpa boyu yol almamış olması, spor camiasında büyük tepki çekiyor. Ortak görüş, '' Tahta açılıp takviye yapılmaz ise ikinci lige düşmemek için işimiz mucizelere kalır''  şeklinde...Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında, Yılport Samsunspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 30 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'da 19 Mayıs stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi, Oğuzhan Çakır yönetecek.