Erzurumspor İngiliz ekibi Hull City ile maç yapacak

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün,  İngiliz ekibi Hull City ile özel maç yapmak için Acun Ilıcalı görüşüp taleplerini ileteceklerini açıkladı.

Tarih: 19.11.2021 17:40
Erzurumspor İngiliz ekibi Hull City ile maç yapacak

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, heerimiz Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City ile hem kardeş takım olmak hemde özel bir maç yapmak istiyor. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün konu ile ilgili Acun Ilıcalı ile görüşüpbu taleplerini ileteceklerini açıkladı. Dünyaca ünlü yapımcı ve mvdya patronu Erzurumlı Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City’yi 30 milyon Sterlin ödeyerek satın aldı. Eğer takım Premier Lig’e çıkarsa 20 milyon Sterlin ek bir ödeme daha yapılacak.

TAKIMA TÜRKLERİ KATMAK İSTİYOR

İngiliz basını, Acun Ilıcalı’nın Hull City’yi devralmasının ardından Türk teknik direktör ve bazı Türk futbolcuları kulübe kazandıracağının altını çizdi. Ilıcalı’nın bu konuya ilişkin sözlerine de yer verildi. Acun Ilıcalı “Hull City’nin gelecekte teknik direktörden futbolculara kadar Türklerden oluşacağını umuyorum. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak” sözlerini kullanmıştı. 2016-2017 sezonunda Premier Lig’den düşen Hull City, bu sezon Championship’te 14 maç sonunda 22 sırada yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı, “Hull City’yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı yaptığı açıklamada Hull City’yi gelecek yıllarda Türk teknik direktörlerin çalıştırabileceğini belirtmişti.

BB ERZURUMSPOR HULL CİTY İLE MAÇ YAPMAK İSTİYOR

BB Erzurumspor, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City ile hem kardeş takım olmak hemde özel bir maç yapmak istiyor. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, yaptığı açıklamada, '' Çok değerli heermiz Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City takımı ile özel bir maç yapmak istiyoruz. Ayrıca kardeş takım olmak ta istiyoruz.  Konu ile ilgili Acun Ilıcalı ile görüşüp bu taleplerimizi ileteceğiz.'' dedi. Bu arada yapılan görüşmeler sonrası Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City'nin sezon kampını Erzurum Yüksek İrtifa kamp merkezinde yapmasının da olasılıklar arasında olduğu bildirildi.