Erzurumspor İstanbul’da coşkuyla karşılandı

Antalya'daki kamp programını sonlandırarak İstanbul'a geçen Erzurumspor, gurbetteki Dadaşlar tarafından coşku iile karşılandı.

Tarih: 16.01.2023 12:11
Erzurumspor İstanbul’da coşkuyla karşılandı

Antalya'daki kamp programını sonlandırarak İstanbul'a geçen Erzurumspor, gurbetteki Dadaşlar tarafından coşku iile karşılandı. 

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligin 20'inci haftasında bugün İstanbul'da Pendikspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampını tamalayarak İstanbul'a geçti. Cumartesi günü uçakla İstanbul'a geçvn mavi beyazlı kafike, havalimanında gurbetteki Erzurumlular tarafından çiçeklerle karşılandı. Mavi Beyazlı taraftarlar, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'e çiçek verip Pendikspor maçında başarı dileklerini ilettiler. Taraftarlar, futbolculara da yakın ilgi gösterip bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mavi Beyazlı kafile, yoğun sevgi gösterileri altında havalimanında ayrılarak otele geçti. 

HEDEF PUAN YADA PUANLAR ALMAK 

Pendikspor maçı hazırlıklarına hafta boyu devam eden Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, oyuncularına rakibin artılarını ve  eksilerini anlatıp sahada görmek istediği oyun kurgusunun povasını yaptırdı. Muzaffer hoca, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Pendikspor maçından alınacak puan yada puanların çok önemli olduğunu hatırlattı. Antalya kampı boyunca morallerinin yerinde olduğu gözlenen futbolcular, Pendikspor'u yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söykediler. Mavi Beyazlı takımda, Pendikspor maçında sarı kart cezalısı Mustafa Akbaş forma giyemeyecek. Sakat futbolcunun bulunmadığı takımda, yabancı futbolculardan Martin Hasek ise takımdam ayrılmak istediği için izinden ddönmvmiş ve kampa katılmamıştı.

TAHTANIN AÇILMASI KONUSUNDA GELİŞME YOK

Erzurumspor'un mutlaka tahtayı açıp takviyeler yapması gerekiyor. Spor otoritelerine göre, tahta açılmaz ve takviye yapılmaz ise, ileriki dönemde puan silme cezaları da geleceği için Erzurumspor'un ikinci lige düşmesi kaçınılmaz olacak. Takımın borcu ile birlikte düşeceği için de tekrar toparlanması mucize olacak. Bu nedenle taraftarlar Kulübün Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den tahtayı açması için müjde bekliyor. Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftası’nda, 16 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Pendikspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. Pendik Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi, Kutluhan Bilgiç yönetecek.