Erzurumspor kaderine terkedildi

Erzurumspor’un 15 Haziran tarihinde seçime gitmeye hazırlanırken şu ana kadar hiç kimsenin başkanlığa aday çıkmamasına Erzurum’un siyasi parti yöneticilerinden tepkiler çığ gibi yükseliyor.

Tarih: 13.06.2023 20:40
Erzurumspor kaderine terkedildi

Hiç kimsenin Erzurumspor FK’ya sahip çıkmaması kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Yeniden Refah Partisi Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt, Erzurumspor FK’nın kaderine terk edildiğini söyledi. 

Kurt,” Erzurumspor FK 15 Haziran da seçime gitmeye hazırlanırken bu takıma hiç kimsenin sahip çıkmaması bizleri derinden üzmüştür. 5 milyon borç alınan takım 150 milyon TL borç ile uğraşıyor Erzurumspor Erzurumluların kırmızı çizgisidir Süper Lige çıktığı zaman bütün hepiniz Erzurum diye bağırıp takımın yanında yer alan Mehmet Sekmen milletvekilleri iş adamları şimdi kulüp borç ile boğuşurken kayıplara girdiniz. Ben buradan bütün Erzurumspor seven ağabeylerime sesleniyorum bu takıma sahip çıkma zamanı. Başka Erzurumspor yok. Buradan Cumhurbaşkanımıza yüzde 75 oy verdik. Şimdi birlik olup konuyu devletin en üst makamına taşıma zamanı. Erzurumspor’umuzun borçlarını silip bir an önce gelecek ligde iyi transferler yapıp Erzurumspor’a futbolu bilen donanımlı birini getirip takıma sahip çıkma zamanı diyelim. Bu sessizlik neden, bu suskunluk niye, bir ihalede milyonları alıp kaçan müteahhitlere vereceğinize Erzurumspor’a neden bir yardım yok neden? Erzurumspor FK ya sahip çıkma zamanı. Herkes elini taşın altına koysunlar. Yarın kapınıza gelen liderlere gereken cezayı bu halk size verir. Erzurumspor FK’ya sahip çıkalım. Çünkü başka Erzurum yok.”