Erzurumspor kendini affettirmek istiyor

Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalarını tempolu bir şekilde devam ettiren futbolcular, Samsunspor'u yenerek çıkışa geçip taraftarına kendisini affettirmek istiyor. Bu arada TFF 6 haftalık maç programını açıkladı.

Tarih: 16.03.2022 17:36
Erzurumspor kendini affettirmek istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında Cumartesi günü evinde Yılport Samsunspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalar tempolu bir şekilde devam ediyor. Son 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen ve zirvenin 13 puan gerisine düşen BB Erzurumspor’da çiçeği burnunda teknik adam Muzaffer Bilazer, oyuncularına psikolojik destek verirken, adeta oyuncuları markaja aldı. Talebeleriyle tek tek ilgilenen genç çalıştırıcı yardımcılarıyla birlikte futbolcularla yakından ilgileniyor.

OYUNCULARA PSİKOLOJİK DESTEK

Hedefini ilk iki içinde bitirerek Süper Lige dönmek olarak belirleyen Mavi-beyazlı ekipte, Teknik Patron Muzaffer Bilazer, oyuncularına psikolojik destek uyguluyor. Talebelerine moral motivasyona dayalı antrenmanlar yaptıran genç çalıştırıcı, talebelerinin Samsunspor karşısında sahadan zaferle çıkması için kafa yorarken, talebelerine de tek tek markaj uyguluyor. Sezon başında hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve artık final haftalarına girilirken, Lider Ankaragücü ile arasındaki puan farkı 13 olan Dadaşların, ikinci sıradaki Ümraniye ile de arasında 10 puanlık bir fark bulunuyor.

TFF 6 HAFTALIK MAÇ PROGRAMINI AÇIKLANDI

Özellikle Yücel İldiz döneminde takım 6 haftada sadece bir galibiyet alırken, son beş maçtır da galibiyete hasret bir görüntü çiziyor. Bu arada Spor Toto 1 Ligin 30,31,32,33,34 ve 35. hafta maç programı açıklandı. Buna göre 30. hafta Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan B Erzurumspor, evinde 31. haftayı BAY geçecek. 32. hafta Beypiliç Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Dadaşlar, 33. hafta evinde Tuzlaspor'u ağrlayacak. 34. hafta İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, 35. haftada ise Kazım Karabekir stadyumunda Kocaelispor'u konuk edecek.