Erzurumspor kongreyi bekliyor

Takım sezonun ilk kamp programına başladı ancak akıllar yeni Başkan ve yönetimde

Tarih: 30.06.2022 10:12
Erzurumspor kongreyi bekliyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da biriken sorunlar yeni yönetimin belirleneceği 3 Temmuz kongresini bekliyor. Takım sezonun ilk kamp programına başladı ancak akıllar yeni Başkan ve yönetimde...Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüen Erzurumspor'da, teknik direktör Muzaffet Bilazer teknik ve taktik antrenmanlar yaptırıyor.

"ŞAMPİYONLUK HEDEFİ BU YILDA DEVAM EDECEK"

Sözleşmesi devam eden eldeki mevcut oyuncularla çalışmalarını sürdüren Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanlarda teknik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Alt yapıdan futbolcularla kiralıktan dönen oyuncuların da katıldığı toplam 21 futbolcu ile süren antrenmanlar güneşli bir havada yapılıyor. Muzaffer hoca oyuncuları ile yaptığı toplantılarda, kulübün kongre sürecinde olduğunu hatırlatıp Erzurumspor'un büyük bir camia olduğunu ifade ederek şampiyonluk hedeflerinin bu yılda devam edeceğini ifade etti.

''SZUSMKİ SAMSUNSPOR'A TRANSFER OLDU'' İDDİASI

Bu arada 27 Haziran'da başlayan kampa mazeret bildirerek katılmayan Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, kaleci  Yakup Szumski, Martin Hasek, Olanare ve  Estrela'nın ise en kısa sürede Erzuruma'a gelerek takıma dahil olacağı öğrenildi. Samsunspor'un transfer listesinde olduğu öğrenilen kaleci Szumski'nin bu takıma transfer olduğu iddiaları ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

HENÜZ RESMİ BAŞKAN ADAYI YOK

Bu arada 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongrede Başkan adaylığı konusunda sessizlik sürüyor. İsmi başkanlık için geçen MNG Holding Genel Müdürü Aydoğan Süer'in MNG holdingin sahibi olan patronu Mehmet Nazif Günal'dan henüz izin alamadığı iddia ediliyor. Hayrettin Aydın'ın ise Mehmet Sekmen'in destek vermesi halinde aday olacağını yakın çevresine söylediği öğrenildi.