Erzurumspor kötü gidişata 'dur' demek istiyor

Evinde Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 11.03.2022 00:22
Erzurumspor kötü gidişata

Maçların 1 hafta ileriye kaydırılması, Dadaşlara yeni hocasıyla bol bol antrenman şansı doğurdu, sakat futbolcularının da yetişme ihtimalini güçlendirdi. 

Sinan AYDIN

Hafta sonu Samsunspor ila oynayacağı lig maçı 1 hafta sonrasına ertelenen BB Erzurumspor, bu arayı yeni hocasıyla bol bol antrenman yapıp taktik yaparak girecek. Mavi beyazlılarda tek hedef Samsunspor'u yenerek kötü gidişata 'dur' demek. Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında evinde Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını yeni hocası Muzaffer Bilazer nezaretinde sürdürüyor.

ERTELEME FIRSAT OLDU

TFF'nin kar yağışlı havalar nedeniyle ligleri 1 hafta sonrasına kaydırması sonrası bol bolantrenman yapma fırsatı yakalayan BB Erzurumspor'da hazırlıklar sürüyor. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarları üzen ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, teknik direktör değişikliği sonrası gözler Yılport Samunspor maçına çevrildi.  Yönetim tarafından takımın başına getirilen teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, nezaretinde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Dadaşlarda, tek hedef mutlak üç puan.

MUZAFFER HOCA KONSANTRASYON YÜKLÜYOR

Ligin bitimine 10 hafta kala oynayacağı dokuz karşılaşmadan da çok iyi neticeler alarak yeniden zirve yarışında yer almak isteyen Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularla sık sık konuşmalar yaparak konsantrasyonu en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Mavi Beyazlı takımın futbolcuları, dünkü antrenmanda teknik ve taktin çalıştı. Muzaffer hıca oyuncularına taktik ağırlıklı idmanlar yaptırarak Samsunspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırıyor.

SAKATLARIN OYNAMA ŞANSI YÜKSEK

Bu arada sakatlıklarından dolayı Altınordu maçında forma giyemeyen Eren Tozlu ve Novikovas'ın yarın oynanması düşünülen Samsunspor maçında yetişme ihtimalleri yoktu. Ancak maçların 1 hafta sonrasına kaydırloması sonrası bu iki futbolcunun önümüzdeki hafta oynanacak olan Samsunspor maçına büyük ölçüde yetiştirileceği öğrenildi. Sadece kart cezalısı Aykut Demir forma giyemeyecek.