Erzurumspor kupada tur peşinde

Bugün sahasında Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takımda, hedef tur atlayıp Adanaspor maçına moralli girmek.

Tarih: 08.11.2022 13:12 Güncelleme: 08.11.2022 13:12
Erzurumspor kupada tur peşinde

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde çıktığı 11 karşılamada 10 puan toplayarak tarihinin en kötü sezonunu giren Erzurumspor, Ziraat Türkiye kupasında tur atlamak istiyor. Bugün sahasında saat 14.00'da Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takımda, bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlandı.

MUZAFFER BİLAZER'İN GELECEĞİ BELİRSİZ

Gtiğimiz hafta Cuma günü Çaykur Rizespor deplasmanından 3-1'lik skorla mağlup ayrılarak kan kaybetmeye devam eden Erzurumspor'da, yönetim bir yandan teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in geleceği ile ilgili karar almaya hazırlanırken, diğer yandan da takımın Ziraat Türkiye kupasında da gidebileceği yere kadar gitmesi için tur atlamasını bekliyor.

TARİHİNİN EN KÖTÜ SEZONUNU GİRİYOR

11 karşılaşmanın yalnız ikisinde galibiyet elde ederken, 4 karşılaşmadan berabere ayrılıp, 5 karşılaşmayı ise kaybeden Erzurumspor'da, Muzaffer Bilazer yönetiminde gidişatın kötü olduğu herkesin malumu. Rakip fileleri 11 kez havalandıran mavi beyazlı takım, kendi kalesinde ise 17 gol görerek tarihinin en kötü sezonunu giriyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında ikinci lig temsilcisi Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Erzurumsporlu futbolcular, dünkü antrenmanda taktik çalıştılar.

1 HAFTADA İKİ MAÇ YAPACAK

Antrenmanda, takımın başındaki geleceği merak konusu olan teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in de yer aldığı görüldü. Erzurumspor, bugünkü kupa maçından sonra ise 12 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumunda ligin 14. sırasında yer alan Adanaspor'u konuk edecek. 1 hafta içinde 2 maç yapacak olan Dadaşlar, Adanaspor maçından galibiyetle ayrılarak moral bulup çıkışa gmek istiyor.