Erzurumspor Pazartesi toplanıyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kongre süreci devam ederken, Muzaffer hoca eldeki futbolcuları 27 Haziran Pazartesi günü topluyor.

Tarih: 25.06.2022 09:49
Erzurumspor Pazartesi toplanıyor

SİNAN AYDIN

BB Erzurumspor'da tüm planlar kongre ve yeni yönetim üzerine yapılırken, teknik direktör Muzaffer Bilazer takımı topluyor. Tüm camia kongre sürecini kilitlenmiş olsa da tesislerde yeni sezonun planlamasını yapan Muzaffer Bilazer 27 Haziran'da ilk kampı başlatmayı hedefliyor.

ERZURUMSPOR YİNE ŞAMPİYONLUK KOVALAYACAK

Sözleşmbsi devam eden futbolcular ile sözleşmesi biten ancak yeni sezonda da devam etmek istedikleri futbolcularla iletişime gvrek Pazartesi günü başlayacak olan kampa davet ettiği öğrenilen Muzaffer Bilazer, yeni sezonda da hefedlerinin Süper Lig olacağını belirterek oyuncularına şampiyonluk kovalayacak bir Erzurumspor'da mücadele edeceklerini ifade ediyor.

MUZAFFER HOCA GÖREVİNİN BAŞINDA

As Başkan Ahmet Dal ve Teknik Direktör Muzaffer Bilazer kulüpte mesai yapıyorlar. Muzaffer hoca sözleşmesi devam eden futbolcularla görüşüp kirizin aşılması için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunuyor. Bilazer ayrıca sözleşmesi sona eren futbolculardan yola devam etmek istediği isimlerle de görüşerek başka takımlarla anlaşmamaları için çaba harcıyor. Büyüehir Belediye Erzurumspor'da 3 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü kongre, hem taraftar hem de yeni yönetim için yeni bir başlangıç olacak.