Erzurumspor Rizespor'u 4 golle geçti

BB Erzurumspor, milli maç arasını bol bol antrenman yapıp birde hazırlık maçında Rizespor'a 4 gol atarak değerlendirdi. Suskun golcü Olanare, hazırlık maçında golle tanıştı.

Tarih: 15.11.2021 19:43
Erzurumspor Rizespor

Sinan AYDIN

Büyüehir Belediye Erzurumspor, hazırlık maçında karşılaştığı Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Deplasmanda oynanan mücadele de, mavi beyazlı takımın suskun golcüsü Olanare'de ilk kez gol ile tanıştı. Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Milli maç arasını bol bol antrenman yapıp birde hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.

...VE OLANARE GOL ATTI

BB Erzurumspor, hazırlık maçında Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaştı. 90 dakika boyunca rakibine oranla daha üstün bir futbol sergileyen Dadaşlar, karşılaşmadan 4-1'lik üstünlükle ayrıldı. Mücadeleye hızlı başlayan mavi-beyazlılar, ilk yarıyı Mücahit, Eren Tozlu ve Olanare'nin golleriyle 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda da rakibine oranla daha istekli gözüken BB Erzurumspor, Oltan Karakullukçu'yla maçın skorunu tayin etti. BB Erzurumspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak bugüne kadar gol atamayan Olanare, resmi maçta olmasa da hazırlık maçında gol orucunu bozarak lig maçları için umutlandırdı.

ERKAN HOCA FUTBOLCULARINI TEBRİK ETTİ

Hazırlık maçı da olsa aldığı galibiyet ve oynadığı futbolla tarafarını sevindiren BB Erzurumspor,  maçın ardından karayolu ile Erzurum'a gti. Günü dinlenvrek giren mavi beyazlı futbolcular, bu hafta sonu oynayacakları Boluspor maçının hazırlıklarına devam edecek. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin Rizespor maçında ortaya konulan oyundan memnun olduğu, futbolcularını galibiyetten ve oynanan oyundan dolayı tebrik ettiği öğrenildi.