Erzurumspor Sakarya'ya eksik gitti

Bugün deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak olan Erzurumspor, dün hazırlıklarını tamalayarak uçakla Sakarya'ya gitti. Kafilvde eksikleri var.

Tarih: 02.12.2022 12:37 Güncelleme: 02.12.2022 12:37
Erzurumspor Sakarya

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligin 16. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Zorlu müsabaka öncesi son antrenmanını dün yapan mavi beyazlı afile, uçakla Sakarya'ya gitti. Kafilede, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle eksikler var. Bandırmaspor maçından aldığı yenilgi ile taraftarlarını üzen Erzurumspor, bugün akşam oynayacapı Sakaryaspor'dan puan yada puanlarla dönmek istiyor.

OLANARE CEZALI, HASEK HASTA, SÜLEYMAN VE SHALA SAKAT...

Gribal enfeksiyon geçirdiği için Bandırda maçında kadroda yer almayarak takımını yalnız bırakan Martin Hasek'in hastalığının devam etitği öğrenilirken, sakatlığı bulunan Süleyman Koç'unda yine Sakarya kafilesinde yer almayacağı belirtildi. Ayrıca Bandırma maçında sakatlanarak oyundan çıkan Shala'nın da bu zorlu deplasmanda oynamasının çok zor olduğu öğrenildi. Shala ve Hasek'in son durumu maç saati belli olacak. Bandırmaspor maçında gördüğü sarı kart sonrası 4 kartlas cezalı duruma düşen Olanare, Sakaryaspor maçında oynayamayacak.

EREN TOZLU TEK FORVET OYNAYACAK

Olanare, bu nedenle Sakarya'ya götürülmedi. Sakaryaspor maçında mavi beyazlı camianın gol yollarındaki tüm umudu Eren Tozlu olacak. Bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta ta Eren Tozlu, takımın kurtarıcı rolünü üstlenecek. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in sakat ve cezalı oyunculardan dolayı Sakarya maçına nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Spro Toto 1. Ligin 16. haftasında, Sakaryaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 3 Aralık 2022 akşamı saat 19.00'da oynanacak olan mücadelenin hakem kadrosu da belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Sakaryaspor-Erzurumspor karşılaşmasını Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Murat Şener yapacak.