Erzurumspor seri peşinde

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor, Pazar günü Giresunspor ile karşılaşacak.

Tarih: 03.11.2023 12:54
Erzurumspor seri peşinde

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur BİNGÖL

Transfer tahtası kapalı olan ve altyapıdan çıkardığı futbolcularla Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor, oynadığı futbolla göz dolduruyor. Hakan Kutlu yönetimde sahaya takım ruhunu yansıtan mavi beyazlı ekip Giresun deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istiyor. 

10 MAÇTA 13 PUAN ÇIKARDI

Trendyol 1. Lig’de 10 haftası geride kaldı. Erzurumspor ilk 10 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 13 puan çıkardı. Geçen hafta Tuzlaspor deplasmanından galip ayrılan Dadaşlar, Giresunspor maçını da kazanarak seri galibiyetler almak istiyor. 

KUPADA MORAL BULDU

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nın 3. Turunda Diyarbekirspor’la karşılaşan Hakan Kutlu’nun öğrencileri, uzatma dakikalarında Alican Özfesli’nin ayağından bulduğu golle galibiyetle ayrıldı. Gençlerle kurulu bir kadroyla maça çıkan Kutlu, sahada verilen mücadeleden memnun olduğunu belirtti.  Taraftarlar ise, “Ziraat Türkiye Kupası’nda konuk ettiğimiz Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup ederek tur atladığımız maçta sahada yer alan genç kardeşlerimizi ve diğer oyuncularımızı bizleri sevindiren ve umutlandıran performansları için kutluyoruz” dediler.

GÜNEY YILMAZ ÖVGÜLER ALDI

Kupa maçının 63. Dakikasında Ufuk Budak’ın yerine oyuna giren Güney Yılmaz, oynadığı etkili futbol ile taraftarların takdirini kazandı. Oyuna girdikten sonra takımın tüm ataklarında yer alan genç oyuncu, maçın 96. Dakikasında Alican’ın bulduğu golün pasını verdi. 20 yaşındaki oyuncu sahada verdiği mücadeleden dolayı Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu mutlu ederken, birçok taraftarda sosyal medya üzerinden övgüler yağdırdı.