Erzurumspor seri yakalamak istiyor

Altınordu maçından alınan farklı galibiyet sonrası morallerin üst seviyede olduğu mavi beyazlılar, Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamalayarak özeluçakla Samsun'a uçacak.

Tarih: 21.10.2021 19:36
Erzurumspor seri yakalamak istiyor

Sinan AYDIN 

Yarın deplasmanda Samsunspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan BB Erzurumspor, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak seri yakalamak istiyor. Altınordu maçından alınan farklı galibiyet sonrası morallerin üst seviyede olduğu mavi beyazlılarda, Cumartesi günü oynanacak olan Samsunspor karşılaşmasının hazırlıkları keyifli bir şekilde sürüyor.

BUGÜN ÖZEL UÇAKLA GİDİYORLAR

Bugün özel uçak ile Samsun'a gidecek olan Erzurumspor'da, Mustafa Yumlu'nun cezasının sona ermesi ve Estrelanın da oynayacak olması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Altınordu maçında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın durumu hafta sonu belli olacak.  

MUZAFFER BİLAZER: SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Erkan Sözeri, Samsunspor'u üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası yaralı aslana benzeterek futbolcularına dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor. Rakiplerinde hocanın görevine son verildiğini hatırlatan Erkan hocanın, '' Biz işimize bakacağız. Rakip iyi bir takım. Biz kendi oyunumuzu oynayarak puan yada puanlar alacağız. Size güveniyorum'' dediği öğrenildi. BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer ise,  Samsunspor maçını da kazanarak seri yakalamak istediklerini belirterek zorlu deplasmana moralli gideceklerini ifade etti. 

MAÇIN HAKEMİ CANER AK OLDU

Bu arada Merkez HakemKurulu(MHK). Süper Lig ve TFF 1. ligde 10. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre, TFF 1. Lig’in 10 Haftası’nda karşılaşacağımız Yılport Samsunspor maçını Caner Ak yönetecek. TFF 1. Ligin 10. haftasında Samsunspor ile BB Erzurumspor, Cumartesi günü saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs stadyumunda karşı karşıya gelecek.

RAKİP SAMSUNSPOR'DA FUAT ÇAPA DÖNE

Bu arada Samsunspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca Fuat Çapa oldu. Kırmızı- Beyazlılar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’tan boşalan koltuğa Fuat Çapa’yı getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktör Fuat Çapa ile, 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın hem teknik direktörümüze hem camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi. İstanbul’da yapılan imza töreninin ardından Teknik Direktör Fuat Çapa, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen ve Genel Menajer Mustafa Aztopal, İstanbul’dan Samsun’a geçti.