Erzurumspor seriyi sürdürmek istiyor

Son oynadığı iki maçtan 6 puan çıkaran Erzurumspor pazar günü konuk edeceği Bodrumspor maçını da kazanarak üçte üç yapmayı hedefliyor.

Tarih: 14.10.2022 11:43
Erzurumspor seriyi sürdürmek istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde Denizlispor ve ardından geçtiğimiz hafta sonu Malatyaspor'u mağlup ederek iki müsabakadan da 6 puan çıkaran Erzurumspor, puan sıralamasında alt sıralardan orta sıralara doğru yükseldi. Transfer yasağı olmasından dolayı geçtiğimiz sezonki kadrosundaki oyuncularla yoluna devam eden mavi beyazlılar, Pazar günü Ligin sürpriz takımlarından Bodrumspor ile Kazım Karabekir stadında karşı karşıya gelecek.

MORALLER EN ÜST SEVİYEDE

Salı gününden itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayan Erzurumspor'da son iki maçtan alınan galibiyetler takımdaki moralleri en üst seviyeye çıkardı. Antrenmanlarda neşeli halleri ile dikkat çeken mavi beyazlı futbolcular, serini devam ettirmek için Bodrum maçındanda galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'de son iki maçtan alınan galibiyetler ile takımda özgüvenin tavan yaptığını ve ligde hedefledikleri nokta için basamakları birer birer çıkacaklarını ifade etti. Spor Toto 1. ligin 9. haftasında, Erzurumspor ile Bodrumspor Kazım Karabekiir stadyumunda karşı karşıya gelecek. 16 Ekim Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan mücadeleyi, hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.