Erzurumspor sıkıntılı bekleyiş

Belirsizlik kulübe ve camiaya zarar veriyor, sorunların çözümünde bir arpa boyu yol alınmamış olması büyük tepki çekiyor.

Tarih: 23.06.2022 10:09
Erzurumspor sıkıntılı bekleyiş

Sinan AYDIN

Tüm planlamalarını kmongre sonrasına bıraktığı gözlenen mavi beyazlı kulüpte, belirsizlik işleri zora sokuyor. Sözleşmesi devam eden bazı futbolcuların başka kulüplerden gelen teklifler sonrası akıllarının karıştığı,maddi sıkıntılar nedeniyle kulüpte zor günler yaşandığı öğrenildi. 2022-2023 futbol sezonuna Spor Totot 1. ligde mücadele edecek olan Büyüehir Belediye Erzurumspor'da, 3 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi  resmi olarak bir başkan adayı henüz ortaya çıkmadı. Kadro kurulumu, sezon planlaması, transfer yasağı gibi birçok sorunun henüz çözüme kavuşturulmadığı Mavi Beyazlı külüpte, taraftarların haklı endişesi sürüyor.

MADDİ SIKINTILAR SÜRÜYOR

Şuan için Başkan adaylığı noktasında ismi geçen isimler MNG Holding Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer ile Hayrettin Aydın.  Bu iki isminde resmi adaylık başvurrusu şuana kadar olmadı. Kongrede aday çıkmaması durumunda ise mevcut yönetim içerisinden bir isimle devam edilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Bu isimler arasında As Başkan ve Basın Sözcülüğü görevini yürüten Ahmet Dal ismi ağırlıkta. Bu arada BB Erzurumspor'da tüm gözler kongreye çevrilmişken başta maddi sorunlar olmak üzere sıkıntılarda sürüyor.

BELİRSİZLİK CAMİAYA ZARAR VERİYOR

Kongre tarihinin g tarihe alınmış olmasının yanlışlığının yabında, alacağı olan sözleşmesi devam eden futbolcular da var, kulüpteki belirsizlik nedeniyle kafası karışık olduğu için başka takımlardan gelen teklifleri değerlendirmek isteyen futbolcularda var. Belirsizlik kulübe ve camiaya zarar veriyor, sorunların çözümünde bir arpa boyu yol alınmamış olması da tepki çekiyor.