Erzurumspor tahtayı açamıyor

Herkesin onursal başkan Mehmet Sekmen'e topu atıp kenarı çekilip ellerini ceplerine atmaması sonrası, transfer tahtasının açılması da zora girdi.

Tarih: 23.02.2023 13:37
Erzurumspor tahtayı açamıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde küme düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor'da, kapalı olan transfer tahtasını açmak için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı. Herkesin onursal başkan Mehmet Sekmen'e topu atıp kenarı çekilip ellerini ceplerine atmaması sonrası, transfer tahtasının açılması da zora girdi. Şu anda transfer tahtasının açılamayacağı, mevcut futbolcularla lige devam edileceği gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM ZOR ŞARTLARA RAĞMEN KAMP YAPTIRDI

Türkiye'yi yasa boğan ve 40 binin üzerinde insanımızın hayatını kaybetmesine neden olan deprem felaketi sonrasında liglere verilen aranın ardından Antalya’da kampa giren  Erzurumspor, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonunun liglerin başlama tarihini 3-4 Mart olarak açıklamasının ardından kamp süresini uzatan Erzurumspor yönetimi, bu zor şartlarda takıma kamp yaptırarak önemli bir adım atmış oldu.

TAHTAYI AÇMAK İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR AMA...

Antalya kampında iki hazırlık maçı yapacak olan ve bir maçı dün Serikspor ile oynayan Erzurumspor, ikinci hazırlık maçını ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Letonya temsilcisi FK Auda takımıyla oynayacak. Bu arada kulüp başkanı Ahmet Dal transfer tahtasını açmak için girişimlerini sürdüüryor ancak şuana kadar ortaya çıkan görüntü, tahtanın açılmasının çok zor olduğu yönünde. Gerek iş insanlarının ve gerekse şehrin protokolü ve STK'larının konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayı elleri cebe atmaya gelince Mehmet Sekmen'e işi bırakması nın da tahtanın açıklması için gereken maddi kaynağın bulumnamamasında önemli rol oynadığı öğrenildi. İddiaya göre mavi Beyazlı takım mevcut kadrosu ile lige devam edecek. Bu sene yara sarma yılı olarak görülüp ilk hedef ligde kalmak olacak. Önümüzdeki yıl ise hedef Süper lig olacak.