Erzurumspor taktik çalışıyor

Önceki yıl Süper ligden düşen iki kulübün maçı öncesi Erzurumspor'un hocası Muzaffer Bilazer, futbolcularına taktik çalıştırıyor.

Tarih: 29.09.2022 10:28
Erzurumspor taktik çalışıyor

Sinan AYDIN

3 Ekim Pazartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda Altaş Denizlispor'u ağorlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını günde iki antrenman yaparak giriyor. Mavi beyazlı takımın genç teknik direktörü Muzaffer Bilazer, deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal ve takımını eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

TAKTİK ÇALIŞIYORLAR

Milli arayı iyi değerlendiren Muzaffer hoca ve talebeleri, dünkü antrenmanda taktik çalıştılar. Oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini  anlatan Muzaffer hoca, oyuncularına Denizlispor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu ezberletiyor. Galibiyet hasretine son vermek isteyen Erzurumspor camiası, Denizlispor maçı ile çıkışa gmek istiyor.

YABANCILARIN PERFORMANSI SEVİNDİRİYOR

Muzaffer hoca, kurt hoca Mesut Bakkal'ı farklı bir taktik ile yenmenin hesaplarıı yapıyor. Her iki hocanın da taktik savaşı verecekleri bir mücadele olacağına kesin gözle bakılıyor. Antrenmanlarda futbolcuların mücadelesi alkış alıyor. Özellikle yabancı futbolcuların hırsı, teknik heyeti sevindiriyor. Özellikle forvet oyuncumuz Olanare ile orta sahanın başarılı ismi Esrtella'nın performansı, Muazaffer hocanın yüzünü güldürüyor.