Erzurumspor tam kadro çalışıyor

Mavi-Beyazlı ekibimiz, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Tarih: 14.09.2022 10:11
Erzurumspor tam kadro çalışıyor

Sinan AYDIN

Ligin 6. haftasında Ankara Kiörengücüspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını bol bol antrenman yaparak sürdürüyor. 5. haftayı BAY gtiği için dinlenerek kondisyon depolama fıtsatı bulan mavi beyazlı futbolcular, Kiören'i yenerek hem ilk galibiyetini alıp hem de galibiyet serisi başlatmak istiyor.

EKSİKSİZ ANTRENMAN

Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yapan futbolcular, güneşli hava altında bol bol oksijen depoluyorlar. Ankara'dan 3 puanla dönmek için kenetlenen teknik heyet ve futbolcular, kendilerine güvenen camianın güvenini boşa çıkarmak istemiyorlar. Zakarya Bergdich ile Alican Özfesli'in de takıma katılması ile bir nebze de olsa güçlenen dadaşlar, teknik direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde taktik ağırlıklı antrenman yaptılar. Futbolcularına rakibin eksilerini ve artılarını anlattı Muzaffer hoca, özellikle hücum hattındaki Olawoyin ve Rashad Muhammed'e karşı özel önlem alacak.

OLANARE VE SHALA HAZIR

Erzurumspor'un orta alandaki isimlerinden Shala ve forvet bölgesindeki Olanare, antrenmanlardaki hırsları ile Kiören maçına hazır oldukları mesajını veriyorlar. Dadaşların tüm maçlarda çok şeyler beklediği isim olan Samuel Olanare, tempposunu her maç artırarak gol yollarındaki umutları da yükseltiyor. Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda Kiören takımının hafife alınacak bir rakip olmadığını hatırlatıp kendi oyunlarını sahaya yansıtmaları halinde maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.