Erzurumspor Taraftarı, Takımdan Ne Bekliyor?

Erzurumspor taraftarı, Altay maçını ve takım hakkında düşüncelerini paylaştılar.

Tarih: 18.09.2023 18:59
Erzurumspor Taraftarı, Takımdan Ne Bekliyor?

www.erzurumgunebakis.com/      Haili İbrahim Aktaş    

Erzurumspor FK geçtiğimiz günlerde Altay SK ile olan karşılaşmasını 4 golle büyük bir farkla kazandı. Taraftarlara, Erzurumspor FK ile düşünceleri, değerlendirmeleri soruldu. Taraftar, Erzurumspor’un şu anda transfer tahtasının kapalı olmasına rağmen takımın iyi oynadığını düşünüyor. Taraftarlar, Hakan Kutlu’nun takımı iyi tanıdığını, iyi bir hoca olduğunu ve uzun vadeli bir sözleşme yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Taraftarlar, “Skordan tabii ki memnunum. 4-0’lık bir skor, her hâlükârda iyi bir skordur. Gidişatta ise, Hakan Hoca geçen sene bildiğim kadarıyla transfer tahtası kapalıydı. Ona rağmen takımı ligde tuttu. Bu sene de 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyetimiz var. Ekonomik olarak belli ki pekiyi bir durumda olmayan bir kulübün, bu durumda olması çok da kötü bir durum değil.”

Hakan Hoca İle Uzun Vadeli Devam Edilmeli

“Tam tersine Hakan Hoca ile de uzun vadeli devam edilmelidir. Oyuncuları tanıyor, geçen yıldan beri beraber çalıştılar. Yeni oyuncu da katılamadı. Oyuncular da anladığım kadarı ile Hakan Kutlu’ya güveniyorlar. Dolayısıyla bence Erzurumspor FK, Hakan Hoca ile devam etmelidir. Takımdan beklentimiz olması için bir kere kulüp yönetiminin ve kulüp ekonomisinin ne durumda olduğu başta önemlidir. Dolayısıyla şu anda büyük bir beklentiye girmek saçmalık olur. Şu anda Erzurumspor FK’nın ligde kalması bence yeterlidir. Bunun dışında başka bir beklentim yok.” 

Kupon Tutmadı, Ama Erzurumspor’un Canı Sağ Olsun

“4-0 galibiyet iyi oldu. Hoş oldu kupon tutmadı, ama Erzurumspor’un canı sağ olsun. Ligde güçlü takımlar var. Çok güzel bir galibiyet aldık. Bundan sonra dikkat ederek ligde kalmaya ve Hakan Kutlu ile uzun vadeli sözleşme yapmalarının doğru olacağını düşünüyorum.”