Erzurumspor taraftarını maça bekliyor

Pazar günü evinde Altınordı ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, taraftarını tam kadro maçta görmek istiyor. Antrenmanlar dolu dizgin sürüyor, maçın biletleri satışa sunuldu.

Tarih: 13.10.2021 19:11
Erzurumspor taraftarını maça bekliyor

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 9. haftasında Pazar günü Altınorduspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Dadaşlar, yeni bir kayıp yaşayarak zirve yarışında yara almamak için işi sıkı tutuyor. Altınordu mesaisine yüksek bir tempoda devam eden futbolcular, Erkan hocanın direktiflerini yerine getirmek için ter döküyor.

ERKAN SÖZERİ: ERZURUMSPOR TARAFTARI İLE GÜZEL

Milli arayı iyi değerledirdiklerini söyleyen teknik patron Erkan Sözeri, '' Biz Altınordu maçına hazırız. taraftarımızı da bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Pazar günü Kazım Karabekir stadyumunda olsunlar ve 90 dakika destekleri ile bize güç versinler. Erzurumspor taraftarı ile güzel'' diye konuştu. Kulüp  tesislerinde Altınordu FK maçına hazırlanan Dadaşlarda,  Teknik Direktör Erkan Sözeri, değim yerinde ise oyuncularının pestilini çıkartıyor. Estrela, Novikovas, Shala ve transfer edildiğinde de sakat olan ve sakatlığı bir türlü gmeyen Batuhan Artarslan dışında tüm oyuncuların yer aldığı taktik idmanlarında, futbolcuların neşeli halleri teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.

MUSTAFA YUMLU GÜN SAYIYOR

Mavi Beyazlı takımda en kuvvetli bölge olarak gösterilen savunma hattındaki üç önemli stoper haftalardır takımdan uzaktı. Aykut ve Mustafa Akbaş sakatlıkları, Mustafa Yumlu ise kırmızı kart cezası nedeniyle haftalardır forma giyemiyordu. Sakatlıkları tamamen geçen Aykut Demir ve Mustafa Akbaş, Altınordu maçında forma giyebilecek. Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Mustafa Yumlu ise 1 maç kalan cezası dolayısıyla bu karşılaşmada da forma giyemeyecek. BB Erzurumspor ile Altınordu, 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumunda karşılaşacak.