Erzurumspor topbaşı yaptı

Mavi Beyazlı futbolcular, tesislerde bir araya gelerek Altınordu maçının hazırlıklarına start verdiler. Antrenmanlara, Ülkelerinin Milli takımarında olan futbolcular katılmadı.

Tarih: 07.10.2021 19:06
Erzurumspor topbaşı yaptı

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da milli maç arası nedeniyle futbolculara verilen 3 günlük dün sona erdi. Mavi Beyazlı futbolcular, tesislerde bir araya gelerek Altınordu maçının hazırlıklarına start verdiler. Antrenmanlara, Ülkelerinin Milli takımarında olan futbolcular katılmadı.  Türkiye A Milli Futbol takımının dünya kupasına katılma müsabakaları nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. lİg maçlarına 10 gün ara verilmişti. BB Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Ankaragücü maçı sonrası  futbolcular 3 gün izin verdi. Mavi Beyazlı futbolculara Peembe günü tesislerde toplanmaları talimatı verilmişti. Futbolcular ve teknik heyet dün öğleden sonra tesislerde toplanarak topbaşı yaptı.

AYKUT VE MUSTAFA DÖNDÜ

Evinde oynayacağı Altınordu maçına konsantre olan BB Erzurumsporda sakatlıkları geçen Aykut ve Mustafa Akbaş'ta takımla birlikte çalışmalara katıldılar. Tecrübeli iki futbolcunun verilen arada antrenman eksiklerini de gidrip Altınordu maçına hazır hale gelmesi bekleniyor. Bu arada Ankaragücü maçında sarı kart gören orta sahanın başarılı ismi Estrela, Altınordu maçında cezalı duruma düştü. BB Erzurumspor'da ayrıca Mustafa Yumlu da 1 maç cezası kaldığı için Altınordu maçında da oynayamayacak. Mavi Beyazlı takımda Gökhan Alsan'da kart sınırında bulunuyor. Mavi Beyazlı takım, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Novikovas, Shala ve Mikhail Rusheuvel'den yoksun çalışmalarını sürdürüyor.