Erzurumspor Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, şimdi gözler Tuzlaspor maçına çevirildi. Bugün oynanacak olan maçı, Bahattin Şimşek yönetecek.

Tarih: 21.12.2021 18:52
Erzurumspor Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Sinan AYDIN

Bugün erteleme maçında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıkarını tamamladı. Başkent Ankara'da son saniyelerde yediği gol ile galibiyeti kaçırarak taraftarlarını üzen ve liderlik yolunda çok önemli bir avantajı kaybeden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, şimdi gözler Tuzlaspor maçına çevirildi.

NEFESLER TUTULDU MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Spor Toto 1.Ligin 14. haftasında oynanması gereken ancak elverişsiz hava şartları nedeniyle 22 Aralık tarihine ertelenen maç için İstanbul'da bulunan mavi beyazlıtakım, Riva Hasan Doğan Tesislerinde antrenmanlarını sürdürdü. BB Erzurumspor, bugün saat 13.30’da Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

İLK YARIYI LİDER KAPATABİLİRİZ

Oyuncularından Tuzla maçında galip gelerek Erzurum'a üç puanla dönmek istediğini söyleyen Erkan Sözeri'nin, '' Tuzlaspor takımından daha güçlü bir takıkm olduğunuzu biliyorum. Rakibi küçümsemeden çıkın ve size yakışan oyunuzuzu oynayın. Taktklerimi sahaya yansıtırsanız İstanbul'dan mutlu ayrılırız. Size sonuna kadar güveniyorum'' dediği öğrenildi. Teknik Direktör Erkan Sözeri, Kiörengüçü maçında kaleci hatası yüzünden galibiyeti kaçıran oyuncularını teselli edip, bu maçı unutarak Tuzla maçına odaklanmalarını istedi. Rakibin son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle play-of potasından uzaklaştığını hatırlatan Erkan hoca, futbolcularına Tuzlaspor'un eksilerini ve artılarını anlatıyor. Erzurumspor kalan iki maçını kazanıp Ümraniyespor'un son maçını kaybetmesi durumunda devreyi lider kapatabilir.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Bu arada Erkan hocanın son haftalarda yediği hatalı gollerle takıma çok önemli puanlar kaybettiren kaleci Jakup Szumski'nin yerine kaede Göktuğ'a görev vermesi bekleniyor. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), erteleme maçının hakem triosunu belirledi. Yapılan açıklamaya göre, Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında saat 13:30'da oynanacak müsabakada orta hakemliği Bahattin Şimşek yapacak.