Erzurumspor Tuzla'ya bileniyor

Mavi Beyazlı takım, çıkışını sürdürmek için Tuzla maçından puan yada puanlar hedefliyor.

Tarih: 24.11.2021 19:10
Erzurumspor Tuzla

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 14. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Erkan hoca Tuzlaspor maçının önemini hatırlatıp, taktik veriyor. Mavi Beyazlı takım, kendi tesislerinde dün gerçekleştirdiği antrenmanda, taktik çalıştı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Boluspor maçının ikinci devresinde ortaya çıkan panik havasını bir daha yaşamak istemediklerini belirtip yapılması gerekenleri anlatıyor.

SÖZERİ OYUNCULARINA TUZLASPOR'U ANLATIYOR

Erkan hoca, güçlü bir ekip ile karşılaşacaklarını söyleyip oyuncularına Tuzlaspor'un eksilerini ve artılarını anlatıyor. BB Erzurumspor'da, geçen hafta rakiplerin puanlar kaybetmesi Tuzlaspor maçını çok önemli hale getirdi. Mavi Beyazlı takım, üç rakibinin BAY geçeceği haftalar olması ve liderle arasında sadece iki puan kalmış olması nedeniyle Tuzlaspor galibiyetinin önemini biliyor.

PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'A UÇACAKLAR

Pazartesi günü İstanbul temsilcisi Tuzlaspor'a konuk olacak olan mavi beyazlı takım, hafta sonuna kadar antrenmanlarını Erzurum'da sürdürüp Pazar günü İstanbul'a uçmayı planlıyor. 14. haftaRoyal Hastanesi Bandırmaspor BAY  geçecek.