Erzurumspor yara sarmak istiyor

Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile zor bir maça çıkacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südürüyor. dadaşlar, Samsun'dan puan yada puanlar alarak dönüp yara sarmak istiyor.

Tarih: 27.01.2023 16:53
Erzurumspor yara sarmak istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Pazartesi günü akşam saat 20.00'da deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südürüyor. Zor bir deplasmana çıkacak olan futbolcular, bunun bilinci ile antrenmanlarını sürdürüyor. İdmanlarda teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına taktik ağırlıklı antrenman yaptırıyor. Göztepe maçında alınan şok yenilginin ardından morallerin bozuk olduğu camiada, futbolcular Samsunspor maçından puan yada puanlar alarak yara sarıp taraftarına kendisini affettirmek istiyor. 

TAKIMDA SAKAT VE EKSİK ÇOK

Mavi beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu sayısının da artması, kulüpte işleri iyice zora soktu. Süleyman Koç, Rosheuvel, Batuhan ve Furkan'ın sakat olduğu takımda, Sefa Akgün’de Göztepe maçında sakatlandı. Orta sahanın tüm yükü omuzlarında olan başarılı futbolcu Estrella'da Göztepe maçında sarı kart görüp cezalı duruma düştüğü için Samsunspor maçında oynayamayacak. Kaleci Göktuğ Bakırbaş'ta sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamayacak. 

TRANSFER TAHTASI KONUSUNDAKİ SESSİZLİK SÜRÜYOR

Dünkü antrenmanda teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına Samsunspor'un eksilerini ve artılarını anlattı. Bu arada transfer yasağı konusundaki sessizlik ise devam ediyor. Transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ne kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan ne de yönetimden net bir açıklama yapılmaması, taraftarı üzüyor. Samsunspor ile Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında karşı karşıya gelecek. 30 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'da Samsun 19 Mayıs stadyumunda oynanacak olan maçı, Oğuzhan Çakır yönetecek.