Erzurumspor yarın topbaşı yapıyor

Milli ara nedeniyle Perşembe güne kadar izin verilen futbolcular, yarın tesislerde toplanarak yardımcı hocalar nezaretinde Manisa FK maçı hazırlıklarına başlayacak.

Tarih: 25.01.2022 19:26
Erzurumspor yarın topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran BB Erzurumspor'da, milli ara nedeniyle futbolculara Peembe güne kadar izin verilmişti. Yarın toplanacak olan futbolcular, Erzurumlu yardımcı hocalar nezaretinde Manisa FK maçı hazırlıklarına başlayacak.

BELİSİZLİKLER SÜRÜYOR

Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra Bandırma yenilgisinin ardından Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran BB Erzurumspor'da, bir yandan transfer tahtasının açılıp açılmayacağı, diğer yandan ise yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Tüm bu belirsizlikler içerisinde, futbolculara verilen izin ise Peembe günü sona eriyor. Mili ara nedeiyşe

ERZURUMLU YARDIMCI HOCALAR ANTRENMAN YAPTIRACAK

Bandırmaspor maçı sonrası izne ayrılan futbolcular, yarın topbaşı yapıyor. Şampiyonluk yolunda sıkıntılı günler giren mavi beyazlı takımda, yeni teknik dörektör belli oluncaya kadar futbolcuları Manisa FK maçına Erzurumlu yardımcı hocaların çalıştıracağı öğrenildi.  Bu karmaşık ortamda taraftarların tek umudu ise Onursal Başkan Mehmet Sekmen olarak görülüyor. Büyüehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in KUlüp Başkanı Ömer Düzgün ve As Başkan Ahmet Dal ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.