Erzurumspor yarın toplanıyor

BAY haftası ve milli maç arası nedeniyle 20 gün futboldan uzak kalacak olan BB Erzurumspor'da, futbolculara verilen izin yarın bitiyor.

Tarih: 03.11.2021 18:17
Erzurumspor yarın toplanıyor

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig’de şampiyonlu mücadelesi veren BB Erzurumspor'da, Boluspor maçı hazırlıkları yarın başlıyor. BAY haftası ve milli maç arası nedeniyle 20 gün futboldan uzak kalacak olan mavi veyazlı futbolculara, teklnikl paton Erkan Sözeri tarafından 5 gün izin verildi.

20 GÜN MAÇ YOK

Ligin 11. haftasında Pazar evinde Balıkesirspor'u zorda olsa 2-1 mağlup eden BB Erzurumspor, önümüzdeki haftayı fisktür gereği BAY girecek. Daha sonra ise A Milli Futbol takımımızın dünya kupası eleme maçları nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. ligde maçlara 10 gün ara verilecek. Bu çerçevede 20 gün sahalardan uzak kalacak olan BB Erzurumspor takımında, Erkan hoca futbolcularına ve teknik heyetteki yardımcılarına 5 gün izin vermişti.

YARIN TOPBAŞI YAPIYORLAR

İzin sonrası futbolcular, memleketlerine ya da akrabalarının bulunduğu illere tatile gittiler. Cuma günü sona erecek izin sonrası yartın tesislerde biraraya gelecek olan futbolcular, Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. 20 günlük arada, Erkan hocanın futbolcularına bol bol taktik antrenmanlar yaptırması bekleniyor.