Erzurumspor yeni teknik direktörünü arıyor

Şampiyonluk yolunda ağır yara alan ve ilk 2 için işi mucizelere bırakan BB Erzurumspor'da Yücel İldiz döneminin sona ermesi sonrası yeni hocanın kim olacağı merak konusu oldu.

Tarih: 07.03.2022 18:00
Erzurumspor yeni teknik direktörünü arıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligde sezona Erkan Sözeri ile başlayan ve Yücel İldiz ile devam eden Erzurumspor yönetimi, takımın başında altı müsabakaya çıkan ve sadece bir galibiyet alan teknik direktör Yücel İldiz'in de görevine son verdi. Ligin tamamlanmasına 10 hafta kala 9 karşılaşma daha oynayacak olan mavi beyazlılarda yönetim, yeni teknik direktör konusunda araştırmalara başlarken, camiada isimlerde ortaya atılmaya başlandı. Özellikle Erzurumspor'da başarılı işlere imza atan Teknik direktör Mehmet Özdilek ismi gündemden düşmedi.

TARAFTAR ERKAN SÖZERİ'Yİ GERİ İSTİYOR

Şuan için boşta olan teknik direktörler arasında ise öne çıkan isimler Yalçın Koşukavak, Kemal Özdeş, Samet Aybaba, Bayram Bektaş, Mustafa Reşit Akçay ve birkaç isim var. Taraftar ise gönderilmesinin büyük hata olduğunu düşündüğü Erkan Sözeri'nin geri getirilmesini istiyor. Gerekçe olarak sa takımı tanıyan ve bu kadro ile 40 puan alan Erkan hocanın başarılı bşir grafik çizmiş olmasına rağmen haksız yere gönderilmiş olması. Yönetim ise kalan 9 maçta takıma büyük katkı yapacak isim üzerinde çalışma sergiliyor. Hafta sonu Samsunspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da zorlu karşılaşma öncesi yeni teknik direktör sorununun çözülüp çözülmeyeceği ise merakla bekleniyor.