Erzurumspor yeni yıla 3 puanla girmek istiyor

İki hafta üst üste kazanan mavi beyazlı takım, ilk yarının son maçı olan Boluspor'u da yenerek yeni yıla da kazanarak girmek istiyor. Muzaffer hoca oyuncularına rehavet uyarısı da yaptı.

Tarih: 23.12.2022 13:07
Erzurumspor yeni yıla 3 puanla girmek istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 19. haftasında Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını Kazım Karabekir stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü. İki hafta üst üste kazanan mavi beyazlı takım, ilk yarının son maçı olan Boluspor'u da yenerek yeni yıla da kazanarak girmek istiyor. Teknik Direkör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda oyuncularını Boluspor maçında sahada görmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırdı. Taktik ağırlıklı antrenmanda, Muzaffer hoca rakibin güçlü yönleri ile zayıf taraflarını futbolcularına anlatıp sahada neler yapmaları gerektiğini anlattı. 

FUTBOLCULARA REHAVET UYARISI

Bu arada teknik sorumlu Muzaffer Bilazer futbolcuları ile yaptığı toplantıda, iki haftadır kazanıyor olmalarının rehavet yaratmaması gerektiği uyarısında bulundu. Bilazer'in ikinci yarı daha çekişmeli maçlar oynanacağını hatırlatıp, toplayabilecekleri kadar puan toplayıp küme düşme potasından tamamen uzaklaşıp hedefe odaklanmaları gerektiğini söyledi. Antrenmanlarda oldukça moralli oldukları gözlenen futbolcular, Boluspor'u yenip yeni yıla kazanarak girmek için sözleştiler. 

TARAFTARIN AKLI TRANSFER TAHTASINDA

Erzurumsporlu taraftarlar ise transfer tahtasının açılmasının beklentisi içerisindeler. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yöneticiler, alacaklı futbolcularla görüşerek uzlaşma arayışlarını sürdürüyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in talimatı sonrası Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi öncesi kapalı olan transfer tahtasının açılması için girişimler sürüyor. Spor Toto 1. Ligin 19'uncu haftasında, Boluspor ile Erzurumspor karşılaşacak. Mücadele, 25 Aralık Pazar günü saat 13.30'da Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak.