Erzurumspor zor maçlarından birine çıkacak

3 Ekim Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Tarih: 28.09.2021 19:04
Erzurumspor zor maçlarından birine çıkacak

 

Ankaragücü'ne de yenilgi taddırmak istiyoruz

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 8. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Daha önce yenilgisi olmayan takımları yenen  Mavi Beyazlılar, hiç mağlubiyeti olmayan Angaragücü'ne de ilk mağlubiyetini taddırmak istiyor. Prim tartışmaları ile başlayan gerginliğin sağduyu ile kazanılması sonrası morallerin yeniden yükseldiği BB Erzurumspor, kendi tesislerinde Ankaragücü maçı hazırlıklarına start verdi.

SÖZERİ: ANKARAGÜCÜ'NÜ YENECEK GÜÇTEYİZ

Hafta sonu deplasmanda zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan mavi beyazlı takımda, hedef Başketten puan yada puanlarla dönmek. Adanaspor'u farklı yenerek çıkışıonı sürdüren BB Erzurumspor'da futbolcuların moralli olması teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Ankaragücü'nü yenecek güçte olduklarını hatırlatıp rakibin eksi ve artılarını anlattı. BB Erzuruspor tesislerinde yapılan teknik ve taktik antrenmanlarında, futbolcular ağırlıkta taktik çalışıp çift kale maçta ter döktü. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Ankaragücü maçı öncesi sakat futbolcular ile ceza sınırında bulunan oyuncular da endişelendiriyor.    

MUSTAFA AKBAŞ VE AYKUT DEMİR OYNAYABİLİR

 Mavi Beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle Adanaspor maçında oynayamayan Mustafa Akbaş ile Aykut Demir'in Ankaragücü maçında büyük olasılıkla oynayabileceği öğrenildi. Mustafa Yumlu ise 4 maçlık cezası nedeniyle bu hafta da takımını saha dışından destekleyecek. Adana maçına üç stoperinden de yoksun çıkan mavi beyazlı takım, Ankaragücü maçında Mustafa Akbaş ile Aykut Demir'in katılması ile rahat bir nefes alacak. Gökhan Alsan ile Estralla ise kart sınırında bulunuyor. Ankaragücü ile Büyükşvhir Belediye Erzurumspor, TFF 1. Lig’in 8. Haftası’nda 03 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Eryaman staydumunda karşılaşacak.