Erzurumspor´a hoş bulduk

TFF 1´inci Lig 15´inci Haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un 2-0 üstünlüğüyle sona eren Adana Demirspor maçı sonrası, her iki takımında teknik direktörleri değerlendirmelerde bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´a hoş bulduk

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 2-0 üstünlükle kapadıkları Adana ;Demir maçının değerlendirmesine, ?Erzurumspor´a hoşbulduk? diyerek başladı. Altıparmak, alınan 3 puanın önemine dikkat çektiği açıklamasında, son 3 haftada oynanan futbolun karşılığını puan cetveline yansıtamadıklarını aktararak, galibiyetin ve elde edilen 3 puanın, takım üzerindeki şansızlığıda ortadan kaldırdığını aktardı.

Altıparmak, ?Öncelikle Erzurumspor´a hoş bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanılmaz istediler, inanılmaz mücadele ettiler. Bundan önceki 3 maçta belki bundan daha iyi oynamıştık. Ama bugün mücadele anlamında, kazanma anlamında en üst noktadaydık. 3 puan hepimize, büyük taraftarımıza armağan olsun. Bugün bizi maçın başından sonuna kadar bıkmadan usanmadan desteklediler. Bizi seven herkese armağan ediyoruz. Gerçekten 3 haftadır çok iyi oynamamıza rağmen 3 puanı alamamıştık. Stres oluştu. Bu stres tabi sadece bizlerde değil, bütün futbolcularımızda da vardı. Bugün bu galibiyetle bunu da ortadan kaldırdık. Rakibimize hemen hemen hiç pozisyon vermeden, çok iyi bir mücadele ile hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Bütün futbolcularımı tekrar tebrik ediyorum. Artık bu maçı unutup önümüze bakmalıyız. Çünkü çok yoğun bir haftadayız. Salı günü Kupa maçı, hafta sonu Elazığ maçımız var. Aldığımız 3 puanı bugün kutlayacağız. Yarından itibaren bu iki maçın hazırlıklarına başlayacağız.? diye konuştu

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAYAZIT:

?OYUN KURMAKTA ZORLANDIK´

Rakip Teknik Direktörü Timuçin Bayazıt ise hava şartlarının kendilerini olumsuz etkilediğini aktararak, takımında olumsuz anlamda gördüğü yanları dile getirdi. Her iki takım açısından da önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Bayazıt, oyun kurmakta zorlandıklarını aktardı. Penaltılar için söylenecek çok söz olmadığını ifade eden Bayazıt, ?Zor hava şartları altında oynadık. Her iki takım adına da önemli bir maçtı. İlk yarıda 20-25 dakika organize de başarılıydık, ancak ilerleyen dakikalarda organizasyonu kaybettik. Rakibe kaptırdık. Oyun kurmakta zorlandık. Sıkıntımız orta sahada organizasyonu yapmak. Bunu yapamayınca oyun hakimiyetini kaybediyoruz. İkinci yarıya da iyi başladık. Ancak pozisyon üretmekte güçlük çektik. Penaltılar için söyleyecek çok bir şey yok? diye konuştu.