Erzurumspor´da Acka şehri terk etti

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Kayserispor maçı öncesinde moralleri bozacak bir gelişme yaşandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da Acka şehri terk etti

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Kayserispor maçı öncesinde moralleri bozacak bir gelişme yaşandı. Egemen Korkmaz´ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Kayserispor maçında oynaması beklenen Stephan Acka, dün gece şehri terk etti. Acka´nın eşyalarını toplayıp, kentten ayrıldığı sabah saatlerinde ortaya çıktı. 

 

HER YERDE ?PARAMIZI ALAMIYORUZ´ DİYORDU

 

Bir süredir alacakları nedeniyle sorunlar çıkartan ve kentte gittiği her yerde "paramızı alamıyoruz" serzenişlerinde bulunan Acka, haklarını alamadığı gerekçesiyle FİFA´ya başvurmuştu. FİFA´dan başvurusuna olumlu yanıt aldığı tahmin edilen Acka´nın serbest kalma hakkını elde ettiği için kenti terk etmiş olabileceği düşünülüyor. 

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaklaşık 100 bin Euro civarında alacağı olan Acka´ya bu parası ödenmediği takdirde, FİFA tarafından devre arasında transfer yasağı bile gelebilir. Mavi Beyazlı yönetimin, Acka dışında FİFA´ya ve TFF´ye başvuran diğer futbolculara da kısa süre içerisinde paralarını ödeyip, korkulu rüya görmek istemediği belirtiliyor...