Erzurumspor´da Boubacar Mansaly sesleri

Erzurumspor´un, Romanya´da şampiyonluk yaşayan Astra´da forma giyen Senegalli orta saha oyuncusu Boubacar Mansaly ile anlaştığı öne sürüldü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da Boubacar Mansaly sesleri

İç transferi bitiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, dış transfere yoğunlaştı. Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yolların ayrılmasından hemen sonra başarılı teknik adam Osman Özköylü ile anlaşmaya varan BB Erzurumspor´da, transfer çalışmalı devam ediyor. Defans, Orta saha, forvet ve kanat oyuncu arayışlarını titiz bir çalışmayla sürdüren BB Erzurumspor yönetimi, Özköylü ile yapılan istişareler neticesinde, prensipte anlaşmaya vardığı futbolcularla sözleşme imzalayacak.

BOUBACAR MANSALY İDDİASI

Romanya´da şampiyonluk yaşayan Astra´da forma giyen Senegalli orta saha oyuncusu Boubacar Mansaly ile BB Erzurumspor´un anlaştığı iddia edildi. Kulüpten konuya ilişkin henüz bir resmi açıklama yapılmazken, Senegalli futbolcunun, Astra ile sözleşmesinin sona erdiği biliniyor.  1988 doğumlu Senegalli futbolcu Boubacar Mansaly´nin önümüzdeki günlerde Erzurum´a gelerek 1+1 yıllık  sözleşmeye imza atacağı söyleniyor.