Erzurumspor´da dur durak yok

Bir yanda dış transferde belirlenen yerli ve yabancı isimlerle görüşmeler devam ederken, diğer tarafta Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde mavi beyazlı futbolcular Yüksek irtifa Kamp Merkezi´nde kamp dönemini yoğun bir şekilde geçiriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da dur durak yok

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni günün ilk antrenmanını Palandöken Yüksek İrtifa Spor Kompleksinde, dayanıklılık, kuvvet ve çabukluk çalışmaları yaptı. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Yüksek irtifa Kamp Merkezi´nde kamp süresi boyunca her günü iki antrenmanla tamamlayan mavi beyazlı futbolcular, taraftarında yakın takibinde.

BB Erzurumspor´a transferi gerçekleşen futbolcuların performansını merak eden taraftarlar, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´ni ziyaret ederek, antrenmanları takip ediyorlar. TFF 1´inci ligde zirveye oynayan bir takım görmek istediklerini dile getiren taraftarlar, ?1´inci ligi tanıyan bilen bir hoca takımımız başında. İnşallah mavi beyazlı renklere bağlanan futbolcular, sahadaki performanslarıyla, bizlere bir şampiyonluk coşkusu daha yaşatırlar.? diye konuştu