Erzurumspor´da Ferit, Gümüşhane´de Rıdvan ve Zahit farkı

Erzurumspor´un play off sürecinde en golcü futbolcusu Ferit Erişçi oldu. Play off çeyrek ve yarı finallerindeki 4 maçta 6 gol kaydeden ekip Ferit Erişçi ile 2, Eslem Öztürk, Halil İbrahim Tuna, Mert Nobre ve Halil İbrahim Tuna ile bir gol buldu. Mavi beya

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da Ferit, Gümüşhane´de Rıdvan ve Zahit farkı

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

FERİT ERİŞÇİ 2 GOL ATTI

Erzurumspor´un attığı 6 golün 2´si ilk, 4´ü ise ikinci yarıda kaydedildi. En erken gelen golü amed maçında 24´üncü dakikada Mert Nobre attı. İlk yarıda kaydedilen diğer golün sahibi de Kocaeli Birlikspor maçında 45´te topu ağlarla buluşturan Halil İbrahim Tuna oldu. Mavibeyazlı ekibin en geç gelen golünü Amed maçında 90+2´de Ersel Aslıyüksek attı. ikinci yarılarda atılan diğer golleri Eslem öztürk Kocaeli Birlikspor maçında 78, Ferit Erişçi Kocaeli Birlikspor maçlarında 62 ve 88´inci dakikalarda kaydetti.

ERZURUMSPOR´UN TÜM GOLLERİ AYAKLA KAYDEDİLDİ

Erzurumspor´un tüm golleri ayakla kaydedilirken, kalesinde gördüğü 3 gol ayak, kafa ve penaltıyla atıldı. Mavi beyazlı ekip kalesinde maçların ilk yarısında 1, ikinci yarısında ise 2 gol gördü. En erken golü Amed maçında 33´üncü dakikada penaltıdan Deniz Naki´den yiyen ekip,  Kocaeli Birlikspor maçlarında 48´inci dakikada Turgay Gölbaşı, 90+3´de Aydın Çetin´in gollerine engel olamadı.

GÜMÜŞHANESPOR´UN 2 GOLCÜSÜ VAR

Erzurumspor´un play off finalinde karşılaşacağı Gümüşhanespor süreçte 9 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Gümüşhanespor´un playoff maçlarında en golcü ayakları 3´er golle Rıdvan Koçak ve Zahit Fındık oldu. Rıdvan Koçak Menemen Belediyespor karşılaşmasında hat trick yaptı. Ekibin diğer gollerini Yaşar Çetin, Taşkın Çalış ve Ali Özgün attı.

TÜM GOLLERİNİ İKİNCİ YARIDA ATTILAR

Gümüşhanespor attığı dokuz gol içinde yalnızca birini ilk yarıda kaydederken, ekibin diğer 8 golü ikinci yarılarda geldi. Ekibin golcüleri 2 golü kafayla, diğerlerini ayakla kaydederken, hava gollerinin tamamını Rıdvan Koçak attı.Gümüşhanespor´un attığı gollerin 7´sinin 60´ıncı dakikalardan sonra kaydedilmesi dikkat çekti.

GÜMÜŞHANESPOR İKİNCİ YARILARDA GOL YEDİ

Gümüşhanespor play off sürecinde yediği gollerin tamamını ikinci yarıda gördü.  2 golü hava topundan yiyen ekip biri penaltıdan 5 golü ise ayak toplarıyla yedi.Ekip 2 maçında 90 artılarda gol şoku yaşadı. Gümüşhanespor´un attığı gollerde olduğu gibi yediği gollerin de ikinci yarının 60´ıncı dakikalarında gelmesi ilginç bir durum oluşturdu.