Erzurumspor´da GS mesaisi ?Dadaş Zoru Sever´ dedirtecek mi?

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Salı günü Kupada Ankara Demir, Cuma günü ise ligde Galatasaray ile karşılaşacak. Ankaragücü mağlubiyetini unutmak isteyen mavi-beyazlılar, bu iki maçtan güzel sonuç alarak taraftarını mutlu etmek istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da GS mesaisi  ?Dadaş Zoru Sever´  dedirtecek mi?

 

 

Murat ÖZDEMİR

Salı günü kupada Ankara Demir ile, Cuma günü ise ligde Galatasaray ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, her iki maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde antrenmana çıkan mavi-beyazlılar, evinde ağırladığı ve 85 dakikasını konuk ekip Ankaragücü´nün 10 kişi oynadığı maçta aldığı mağlubiyeti unutarak, hem kupada, hem de Galatasaray karşısında alacağı güzel sonuçla yeni bir başlangıca imza atmak istiyor.

ERZURUMSPOR ZORU BAŞARACAK MI?

Geçtiğimiz Cuma günü evinde ağırladığı Ankaragücü karşısında mutlak 3 puandan olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu hafta de Cuma günü saat 20:00´da Galatasaray´a konuk olacak. 6 haftada aldığı 2 puanla ligin son sırasında yer alan mavi-beyazlılar, artık 3 puanla tanışmak zorunda. Ligin en formda takımı olan Galatasaray´dan 3 puan çıkarması halinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni bir sayfa açmış olacak. Bu moralle lige yeni bir başlangıç yapma fırsatı eline geçirecek olan mavi-beyazlılar, Türk Futbol Camiasına da ?Dadaş Zoru Sever? dedirtecek.