Erzurumspor´da hazırlıklar aralıksız sürüyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ofspor hazırlıklarına devam ediyor. Kazım Karabekir stadında Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde çalışan mavi beyazlı futbolcular, Of maçını da kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da hazırlıklar aralıksız sürüyor

 Günebakış/Murat ÖZDEMİR

Pazar günü saat 13:00´te Kazım Karabekir Stadında ağırlayacağı Ofspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, mutlak galibiyete odaklandı. Önceki gün olumsuz hava şartları sebebiyle halı sahada hazırlık yapan BB Erzurumspor, dün Kazım Karabekir stadında hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde, ısınma hareketleri ve koşudan sonra, dar alanda pas çalışması yapan mavi beyazlı futbolcular, 3 puana kilitlendiler.

YILDIRIM: KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Şampiyonluk yolunda her maçtan mutlak puan almaları gerektiğini belirten Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ?Rakiplerimiz yakın takibimizde. Dolayısıyla bu maçı da alıp rakiplerimizle arayı açmayı hedefliyoruz. Futbolcularımın son haftalardaki performansı beni ve camiamızı son derece mutlu ediyor. Antrenmandaki performansları da yine üst düzeyde. Her maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan ekibim, bu maçada aynı parolayla çıkıp ve 3 puanı hanesine yazdıracak.? Diye konuştu