Erzurumspor´da hedef iki maçta 6 puan

BB Erzurumspor´da Adana Demirspor mağlubiyetini unutmaya çalışan futbolcular, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da hedef iki maçta 6 puan

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor´da, Giresunspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyuncularından Adana Demirspor mağlubiyetini unutturup içeride oynayacakları iki maça odaklanmalarını istiyor. Hafta sonu Adana Demirspor ile deplasmanda oynayan ve 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor´da, yenilginin nedenleri sorgulanıyor.

OBERTAN VE POTA SAÇ-BAŞ YOLDURUYOR

Teknik Direktör Erkan Sözeri, ?top bizi sevmedi´ diyerek yenilginin nedenini kendince açıklasa da, takımda bazı futbolcuların beklenenin çok üzerinde performans ortaya koyduğunu herkes biliyor. Obertan, Pote, İbrahim Akdağ ve bu hafta sahada çok etkisiz kalan Emrah Başsan´ın neden kötü oynadıkları araştırılırken, teknik direktör Erkan Sözeri´de gerek sahaya sürdüğü kadro ve gerekse oyuncu değişiklikleri ile eleştiriliyor.

MURAT UÇAR HER HAFTA KÖTÜ AMA...

Özellikle Obertan ve Pote´ye maç boyunca sabreden Erkan Sözeri´nin haftalardır kötü olan Murat Uçar´ı sürekli ilk on birde kadroya sürmesi, bu hafta sahanın en iyileri arasında gösterine Cenk Ahmet´in neden oyundan alındığının  anlaşılamaması, tepkilerin sebepleri arasında geliyor. Mavi Beyazlı futbolcular, Adana Demirspor maçını unutup Cumartesi günü oynanacak olan Giresunspor maçının hazırlıklarına başladılar. İlk yarının bitmesine 3 hafta kala 2 maçını içeride oynayacak olan BB Erzurumspor´da, hedef içerideki iki maçı da kazanıp deplasmandan da en az 1 puan alarak devreyi lider veya ikinci sırada kapatmak.