Erzurumspor´da moraller yerinde

Süper lig ekibi Sivasspor´u evinde 3 golle yenen Erzurumspor´da, yeni transferlerin ortaya koyduğu futbol her kesimin yüzünü güldürdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da moraller yerinde

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, Sivasspor maçında ortaya konan futbol ve alınan skor herkesi sevindirdi. Transfer sezonunun sona ermesi, milli maç nedeniyle verilen aranın iyi değerlendirilmesi ve  son günde takıma dahil edilen futbolcuların Sivas maçında ortaya koydukları futbol, yönetim, teknik heyet ve taraftarları gelecek için oldukça umutlandırdı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilk 3 maçta 1 beraberlik 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 4 puan toplayan BB Erzurumspor, ilk 3 hafta oynanan futbolla taraftarları endişeye sevk etmişti.

YENİ TRANSFERLER UMUT VERDİ

Takıma katılan yeni isimlerin adaptasyon sürecini kısa sürede aşması ve gerekse son gün dahil edilen 3 ismin de iyi futbolcular olduğunun Sivasspor maçında ortaya çıkması, bozulan moralleri düzeltti. Erzurum ve Sivas kongrelerinin 100. Yıl dönümleri nedeniyle düzenlenen dostluk maçını 3-1 kazanan BB Erzurumspor, Sivas´tan Erzurum´a dönerek hafta sonu oynanacak Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mavi beyazlı futbolcular, deplasmanda oynayacakları stadın sentetik çim olması nedeniyle, antrenmanlarını sentetik çim sahada sürdürüyorlar.

HEDEF KERÇİÖREN´DEN GALİP DÖNMEK

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer´in futbolcuları sentetik çimde oynamaya hazır hale getirmek için bulduğu bu yöntem, futbolcuların da olası sakatlıkların önüne geçmek için sentetik çim sahada kendilerini nasıl korumaları gerektiği konusunda büyük deneyim olacak. Sivasspor maçında ortaya konulan futbol ve alınan skordan memnun olan teknik direktör Muzaffer Biklazer´in oyuncularını tebrik ettiği ve aynı futbolu Keçiörengücü karşısında da sürdürmelerini istediği öğrenildi. Futbolcuların Sivasspor galibiyeti ile moralli oldukları ve hafta sonu oynanacak maçtan da mutlak galibiyetle ayrılmak için kenetlendikleri öğrenildi.