Erzurumspor'da belirsizlik hakim

Ömer Düzgün ve yönetiminin göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, tüm gözler kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen'e çevrilmiş durumda.

Tarih: 06.06.2022 10:15
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Süper Lig fırsatını kaçıran BB Erzurumspor'da futbolcuların birçoğu sözleşmeleri tamalandığı için takımdan ayrıldı. Ömer Düzgün ve yönetiminin göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, Ağustos ayında başlayacal olan yeni sezon için fazla bir zaman olmaması taraftarları endişelendiriyor.

ÖMER DÜZGÜN BIRAKACAK MI?

İstanbulspor maçının ardından gözler yönetime çevrilirken özellikle kulüp başkanı Ömer Düzgün'ün göreve devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Yakın bir zamanda basın toplantısı düzenlemeyi düşünen Başkan Düzgün'un hem mali tablo hemde sezonda yaşanan gelişmeler ve göreve devam edip etmeyeceği konusunda açıklama yapacağı öğrenildi. Yeni sezon için gerek kadro yapısı ve gerekse kulüp içerisinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili yol haritası belli olurken, Başkan Ömer Düzgün'ün vereceği karara göre harekete geçilecek.

TÜM GÖZLER MEHMET SEKMEN'DE

Mavi beyazlı kulüpte ilk etapta transfer tahtasının açılması düşünülüyor ancal bunun için 50 milyonun üzerinde bir kaynak gerekiyor. Takımın yeni sezon hazırlıklarına ise en geç 20 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor. Sözleşmesi devam eden futbolcularla yola devam vdilip edilmeyeceği de belirsizliğini koruyor. BB Erzurumspor kanadından şuana kadar taraftarı rahatlatacak bir açıklama yapılmaması da tepki çekiyor.  Tüm gözler kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen'e çevrilmiş durumda. Sekmen'in takımla ilgilinasıl bir tasarrufta bulunacağı, nasıl bir yol haritası çizeceği merakla bekleniyor.